Aanbod Catering van 't Padje

Wat kan Catering van 't Padje betekenen voor jouw feest of evenement?
We laten je het op deze pagina zien.
Heb je vragen of wil je maatwerk? Stuur ons gewoon een berichtje. 

Ons aanbod

Bruiloften

Wil jij op de mooiste dag van je leven bijzondere catering? Iets wat bij jullie als paar past? Daarmee bedoelen we luxe catering en geen standaard menu. Uiteraard houden we ook rekening met de allergie├źn van jouw gasten en maken speciaal voor hen een aangepaste versie van het gerecht. 

Uitvaarten

Afscheid nemen van een dierbare is altijd heel lastig, maar wil je geen standaard uitvaartceremonie, denk dan eens aan Catering van 't Padje. We zorgen op locatie voor de smaakvolle en bijzondere catering die past bij het leven van de dierbare.

Bedrijven

Personeelsuitjes en evenementen worden steeds meer mogelijk. Catering van't Padje zorgt voor bijzondere catering als omlijsting van jouw feest of evenement. Of het nu gaan om borrelboxen, complete meer gangen diners of high wine/beer arrangementen. Je medewerkers hebben het gewoon verdiend! 

Private Dining

In onze webshop staan een aantal voorbeeld menu's voor Private Dining. Natuurlijk kunnen we het ook maken zoals jij graag wilt. Voor je familie of misschien wel belangrijke zakenrelatie. Je kunt kiezen uit het aantal gangen en overleggen graag met je wat in het menu aanwezig moest zijn. Uiteraard houden we ook rekening met de allergie├źn. 

Private Dining maatwerk

Heb je speciale (diet) wensen voor jouw private dining?